Sant Antoni de Portmany i Palma, focus d’atenció de la flota Optimist i ILCA4 d’Es Nàutic

Cap de setmana intens per la flota de vela lleugera del Club Nàutic Ciutadella. Entre avui i demà l’equip regates d’Optimist classificat per el Grup Or és a la Copa Federació, a Sant Antoni de Portmany. Després que aquest divendres hagin celebrat el Control de Medicions de l’equipament i tot el protocol, aquest dissabte dematí toca començar a competir a una badia oberta en el ponent i nord i amb previsió d’una ventada i moltes possibilitats de temporal.

Amb l’entrenador del CN Ciutadella Sebastià Mesquida viatgen els regatistes CNC: Neus Soler i Sasha Pons en categoria sub 13 i Toni Mesquida, Clara Mendoza, Joan Sosa i Bernat Soler en categoria sub 16. Oliver Riera (CN Villacarlos) ha viatjat amb els CNC.

A part, en Ilca 4 i amb l’entrenador Toni Mascaró, el regatistes del CN Ciutadella, Francesc Sosa, Maria Gornès i Laia Mendoza van a Palma a preparar el classificatori, que coincideix amb el Trofeu Ciutat de Palma, entre els dies 4 i 7. Els representants CNC tenen possibilitats de fer cosa, vist com els va anar a la regata anterior.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Xuroa Menorca
Ajudes lloguer 2021
Prevenció d'incendis forestals a zones habitades, Govern Balear
Vacuna't del grip