Ciutadella Destí Gastronòmic, convida a viure experiències en temporada baixa Hotelers, restaurants i productors creen un producte únic i diferenciat dirigit al turisme d’hivern i primavera

La setmana passada es va presentar a l’hotel Can Sastre, “Ciutadella Destí Gastronòmic”, projecte que uneix a restauradors, hotelers, productors i empreses d’experiències relacionades amb el producte local, per tal d’oferir als que ens visiten en temporada baixa una nova manera de fer turisme i de conèixer Ciutadella i l’illa de Menorca.

L’acte va comptar amb la presència de la batlessa de Ciutadella, Joana Gomila; la directora insular d’Economia, Pilar Pons, a més dels hotelers, restaurants i empreses participants.

El promotor d’aquesta iniciativa, José Bosch, explicava que el principal objectiu és el d’oferir una proposta diferent al turisme que ens visita els mesos d’hivern, especialment aquell que ens arriba via marítima des de Mallorca i Barcelona, on es compta amb la col·laboració de la naviliera Baleària, i han unit esforços quatre hotels ciutat: Tres Sants, Can Araya, Can Sastre i Petit Hotel 5 Fars, tots ells de diferents categories i amb bona ubicació al nucli antic; cinc restaurants que ofereixen un menú tancat per aquesta escapada gourmet: Rels, Cas Consol, Pinzell, Ses Voltes i enguany s’hi afegeix Aquàrium Port, i com a complement les experiències gastronòmiques i sensorials o de tast i coneixement del producte local a càrrec de Sa Cooperativa del Camp, Cómete Menorca i la novetat de Formatges Sa Roqueta. Es compta també amb la col·laboració de Menorca Turisme, Menorca Regió Europea de la Gastronomia, Baleària, Menorca Runnaway, Agencia.com i el portal gastronòmicwww.foodiesonmenorca.com.

Pilar Pons va destacar la bona iniciativa empresarial duita a terme a Ciutadella i que aquesta serveixi per a oferir un producte diferenciat, basat en la gastronomia i el turisme de fora de temporada, tot pensant en que des del mes de gener Menorca serà Regió Europea de Gastronomia i que les sinergies entre empresaris del sector turístic i restauració amb els productors locals seran la clau del nostre èxit.

Per la seva part la batlessa de Ciutadella, Joana Gomila, va posar en valor la qualitat dels establiments i dels restaurants, així com de les experiències que s’hi ofereixen i que serviran per atreure a Ciutadella un turisme de qualitat, respectuós amb el medi i que té ganes de viure experiències que de segur els hi seran profitoses tant a nivell de coneixement del que és la nostra illa, com de salut, per l’aposta que es fa per la qualitat alimentaria del producte local de l’illa.

L’acte va concloure amb un tast sensorial de formatges de Menorca al menjador de l’Hotel Can Sastre a càrrec de Sa Cooperativa del Camp de Menorca.

mostra

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Xuroa Menorca