Setmanari El Iris del 5 d’octubre de 1946

Degà de la prensa escrita de l'Illa

A l’edició del Setmanari El Iris del 5 d’octubre de 1946 a la portada s’hi trobaven aquests temes: El 12 d’octubre s’havia de celebrar la festivitat de la Mare de Déu del Pilar, que en aquells temps del franquisme era denominada “Festa de la Raça”. El Bisbe de Menorca, Bartomeu Pascual Marroig, beneïa la imatge de sant Eloi a la Parròquia de Sant Francesc; sant Eloi és el patró dels metal·lúrgics i va ser aquest gremi el que va recaptar els doblers per a pagar la imatge que està a l’altar major de la parròquia ciutadellenca. Josep Alemany, amb l’snipe “Binidalí”, va cobrir la ruta Ciutadella-Maó sense escolta.

Es parlava de la manca d’aceres als carrers General Sanjurjo -avui Salord i Farnès- i Casilda Caimaris, tots dos recents al 1946.

Cristóbal Pons, es llicenciava en Ciències Exactes per la Universitat de Saragossa.

El Bar Imperi, de Ciutadella, havia fet grans reformes interiors, tant en la distribució com la decoració del mateix. El propietari era al 1946, Joan Mestres.

S’entrevistava als empresaris dels dos principals cinemes que hi havia llavonces a Ciutadella, els senyors Massanet i Balada, que explicaven les principals estrenes de la nova temporada de cinema.

El Minerva guanya 4-1 al Ferreries.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.