Ciutadella augmentarà la vigilància policial amb la campanya de prevenció i comerç segur Nadal 2021

 

La campanya preveu un reforç de la presència policial als carrers i per les places en els dies i les hores en què hi ha més activitat comercial i, per tant, més concentració de ciutadans que realitzen compres o bé passegen. Els agents informaran de les pautes de seguretat als ciutadans i comerciants. L’objectiu és prevenir fets delictius, com ara furts, robatoris amb violència o intimidació, o robatoris amb força. D’igual manera es vetllarà pel compliment de les ordenances municipals a la via pública, i recomanaran normes de comportament als usuaris de la via.

En total, el reforç d’agents al carrer serà superior al 50% sobre el torn ordinari, amb especial atenció als torns de nit i també als dies especials, en què es preveu més moviment, com són les nits de Nadal, Cap d’Any i Reis, i els caps de setmana en general.

Igualment, s’han previst també punts estàtics d’alta visibilitat en els diferents punts dels eixos més comercials de Ciutadella.

A més, en els pròxims dies es coordinarà l’operatiu amb la Policia Nacional en el marc de la seva competència quant al control de la seguretat ciutadana, especialment en els temes derivats dels botellots i de la conducció amb els efectes d’alcohol o de drogues.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Xuroa Menorca