El ministeri d’Exteriors prepara un vol des de Moçambic per repatriar els espanyols atrapats per la variant òmicron Albares diu que hi ha uns 200 ciutadans de l'Estat que no poden sortir de l'Àfrica, la majoria a Sud-àfrica

El Ministre d’Exteriors d’Espanya, José Manuel Albares
ACN Brussel·les .- El ministre d’Exteriors espanyol, José Manuel Albares, ha assegurat aquest dilluns que estan preparant la repatriació dels espanyols atrapats a l’Àfrica per la variant òmicron. Segons els càlculs del govern espanyol, hi ha uns 200 ciutadans de l’Estat atrapats als països afectats, dels quals uns 150 es troben a Sud-àfrica. Als que es troben en aquest país, Albares ha dit que se’ls reubicarà en vols comercials. En canvi, el ministre d’Exteriors ha afirmat que preparen un vol des de Moçambic per repatriar ciutadans que han quedat atrapats per les noves restriccions per la variant òmicron.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.