Gortázar veu “lògic” que les entitats mantinguin la prudència en matèria de provisions: “El risc no ha acabat” El conseller delegat de CaixaBank creu que és millor esperar "a mitjans de l'any vinent" per avaluar l'horitzó econòmic

 

El conseller delegat de Caixabank, Gonzalo Gortázar
ACN Barcelona .- El conseller delegat de CaixaBank, Gonzalo Gortázar, veu “lògic” que les entitats mantinguin la prudència pel que fa a les provisions relacionades amb la crisi de la covid-19. “El risc no ha acabat”, ha advertit aquest dilluns durant la seva participació en una taula rodona del ‘Fòrum de la banca’, organitzat pel diari ‘El Economista’. Tot i que el directiu considera que l’escenari actual és “molt més positiu” que fa un any, creu que encara cal esperar “a mitjans de l’any vinent” per comprovar l’evolució de l’horitzó econòmic. “Estem davant uns nivells d’incertesa que no hem viscut mai en la història”, ha afegit
Horeca Menorca, feria Hostelería y restauración 2023

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Xuroa Menorca