La Fundació “la Caixa” i CaixaBank col·laboren amb Càritas Menorca L'entitat social rep una aportació econòmica de 10.680 euros de la Fundació “la Caixa” mitjançant CaixaBank per a la recuperació del projecte Arbres d’Algendar després de les riuades sofertes al setembre.

 

CaixaBank, mitjançant una aportació econòmica de la Fundació “la Caixa”, ha mostrat el seu suport al projecte ‘Arbres d’Algendar’ de Càritas Menorca que té com a objectiu donar resposta a la recuperació després de les riuades sofertes al setembre. L?entitat social ha rebut una col·laboració de 10.680 euros.

Gràcies a la seva capil·laritat territorial, la xarxa d’oficines de CaixaBank pot donar suport a la Fundació “la Caixa” en la tasca social, detectant necessitats d’entitats socials locals com les de Càritas Menorca i canalitzant una part del pressupost de la Fundació. El 2020, el 89% de les oficines del banc van donar suport a algun projecte social i van fer possible que milers de petites i mitjanes entitats socials solidàries poguessin accedir a ajudes econòmiques per tirar endavant els seus programes.

Ambdues entitats tenen una llarga trajectòria de col·laboració en el projecte d’agricultura ecològica que Càritas porta a terme al barranc d’Algendar, així com en els cursos de formació per a persones en situació d’atur, que es van veure afectats després de les riuades sofertes al Barranc el mes de setembre passat.

Foto Arbres d'Algendar

Aquesta acció es concretarà en la reconstrucció de la infraestructura murs de contenció, sistema de regadiu i maquinària, així com els elements necessaris per a la recuperació del cultiu i producció d’arbres fruiters, i els cursos prelaborals d’agricultura i horta.

A la signatura de l’acord hi han estat presents el director d’una de les oficines de CaixaBank a Menorca Karim Ben Lachhab; el director de Càritas Menorca, Gabriel Pons, i el coordinador dels projectes deconomia social de Càritas, Antoni Aguiló.

“Des de Càritas agraim aquesta col·laboració de Fundació “la Caixa” i CaixaBank que ens ajudarà a seguir amb la nostra feina d’atenció a les persones més vulnerables ia mantenir un espai tan emblemàtic com el Barranc, una zona natural única al centre de l’illa” , ha destacat Gabriel Pons.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Xuroa Menorca
Ajudes lloguer 2021
Prevenció d'incendis forestals a zones habitades, Govern Balear
Vacuna't del grip