L’Ajuntament de Maó torna a realitzar el taller en línia de Creació Audiovisual El Servei de Joventut de l'Ajuntament de Maó torna a realitzar el taller en línia de Creació Audiovisual, en el marc del programa Enganxa't a l'art.

 

Aquest taller, que va resultar tot un èxit en la seva primera edició, pretén oferir un acompanyament a totes aquelles persones creadores joves que vulguin aprendre a realitzar un curtmetratge, de la mà de Macià Florit i amb la col·laboració del Festival de Cinema de Menorca.

El taller és gratuït i les sessions seran transmeses en línia. Tindrà caràcter mensual i una durada de febrer a juny del 2022. Si voleu més informació sobre aquesta iniciativa, o us hi voleu inscriure, podeu remetre un correu a l’adreça info@festivalmenorca.com. De cara al proper mes de gener, està prevista la projecció dels curtmetratges realitzats per les persones joves que van participar en l’edició de l’any passat.

L’Ajuntament té la voluntat de seguir canalitzant en iniciatives a l’abast de la ciutadania tots aquells principis que han convertit Maó en Ciutat Educadora. I, en aquest cas concret, vol continuar assolint el principi núm. 4, referit al DRET A LA CULTURA: “La ciutat estimularà l’educació artística, la creativitat i la innovació, fomentant i donant suport a iniciatives culturals , tant d’avanguarda com de cultura popular, com a mitjà de desenvolupament personal, social, cultural i econòmic.”

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.