L’OTAN adverteix Rússia que pagarà “un preu alt” si ataca Ucraïna Stoltenberg manté oberta la via del diàleg amb Moscou mentre s'estudien sancions econòmiques i "accions polítiques"

Jens Stoltenberg, Secretari General de l’OTAN
ACN Brussel·les .- El secretari general de l’OTAN, Jens Stoltenberg, ha advertit Rússia que pagarà “un preu alt” si ataca Ucraïna. Després que les autoritats ucraïneses hagin denunciat la presència d’uns 115.000 soldats russos a la frontera i hagin alertat sobre la possibilitat d’un atac, Stoltenberg ha demanat al Kremlin “evitar provocacions” amb una “concentració inusual” de forces militars i una “retòrica agressiva”. En una roda de premsa després de la reunió de ministres a Riga, el secretari general de l’OTAN ha mantingut oberta la via del diàleg amb Rússia al maitex temps que ha subratllat que els aliats estan estudiant sancions econòmiques i “accions polítiques” contra Moscou.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Xuroa Menorca
Ajudes lloguer 2021
Prevenció d'incendis forestals a zones habitades, Govern Balear
Vacuna't del grip