Afers Socials i Esports presenta el conveni de patrocini amb el Club Volei Ciutadella (Avarca de Menorca)  El Govern atorga 45.000 euros al club

La Conselleria d’Afers Socials i Esports, a través del seu director general d’Esports, Carles Gonyalons, i del gerent de la Fundació per a l’Esport Balear, Pere Joan March, han presentat avui el conveni de patrocini amb el Club Volei Ciutadella (Avarca de Menorca), valorat en 45.000 euros. Per part de l’equip hi ha assistit el president del club, Andreu Hernàndez, i les jugadores.

Aquesta línia de patrocini als equips esportius de les Illes Balears d’entitats sense ànim de lucre es gestiona a través de la Fundació per a l’Esport Balear i té un pressupost màxim de 500.000 euros, quantitat que representa un augment de 100.000 euros (un 25%) respecte de l’any anterior.

Pel que fa al Club Voleibol Ciutadella (Avarca Menorca), es manté el mateix import de patrocini que el 2020.

Cal recordar que aquest patrocini se suma als altres ajuts que el club rep per a la temporada 2020/2021:

  • 56.000 euros corresponents als ajuts per a equips que competeixen a nivell nacional.
  • 7.000 euros corresponents als ajuts per a equips femenins.

 

Els requisits dels patrocinats és participar a lligues regulars de màxima categoria nacional no professionals.

El patrocini dels equips consisteix a obtenir un retorn mediàtic de la imatge de les Illes Balears i del Govern. Per a la Conselleria d’Afers Socials i Esports, s’aconsegueix mitjançant la promoció del nom d’una localitat, illa o zona geogràfica de les Illes Balears, que haurà d’aparèixer en la denominació utilitzada per l’equip patrocinat, a més d’altres accions de difusió i publicitat, durant els partits disputats al llarg de la lliga regular de categoria estatal a la qual participin, així com a altres actes i competicions que tenguin lloc durant l’any 2021 amb presència de l’equip o club patrocinat.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Xuroa Menorca
Ajudes lloguer 2021
Prevenció d'incendis forestals a zones habitades, Govern Balear
Vacuna't del grip