Tria producte local Balear

Alemanya prohibeix als no vacunats entrar a comerços, restaurants i esdeveniments culturals El Bundestag podria votar sobre la vacunació obligatòria a principis del 2022

 

Ursula von der Leyen i Angela Merkel
ACN Brussel·les .- La cancellera alemanya, Angela Merkel, ha anunciat aquest dijous noves mesures per afrontar el repunt de contagis de covid-19, entre les quals destaca la prohibició d’accés a comerços, restaurants i esdeveniments culturals als no vacunats. Les persones que no s’hagin immunitzat podran entrar igualment als establiments essencials, com les farmàcies o els supermercats. El govern alemany també restringirà l’aforament dels grans esdeveniments. Tant Merkel com el seu successor, Olaf Scholz, s’han mostrat a favor de la vacunació obligatòria. De fet, Scholz ha avançat que la mesura se sotmetrà a votació al Bundestag a principis del 2022.
Baleària

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.