Brussel·les manté que el sistema elèctric actual és “la millor opció” malgrat l’augment del preu de l’energia L'eurocomissària d'Energia, Kadri Simson insisteix en els "riscos" de dissenys alternatius

 

Kadri Simson
ACN Brussel·les .- L’eurocomissària d’Energia, Kadri Simson, ha assegurat aquest dijous que el sistema elèctric actual és “la millor opció per a empreses i llars” i ha tornat a alertar dels “riscos” de dissenys alternatius. Després de la reunió de ministres d’energia a Brussel·les, Simson ha seguit defensant el sistema actual, en contra de l’opinió de països com Espanya, França o Itàlia, que demanen reformar-lo, i en la línia d’estats com Alemanya o els Països Baixos, que estan en contra de tocar el disseny actual. L’eurocomissària ha justificat la seva posició perquè està en la línia de les conclusions dels informes preliminars de l’Agència per a la Cooperació dels Reguladors d’Energia (ACER) i l’Autoritat Europea de Valors i Mercats.
Kadri ha assegurat que el preu del gas continua més elevat del que és habitual, però ha remarcat que el pic ja ha passat. Amb tot, ha insistit que els preus alts es mantindran fins l’abril.
mostra

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Xuroa Menorca