Comencen les obres de construcció dels nous banys públics de la plaça de s’Esplanada des Castell i prest començaran les de la nova sala polivalent Nova fesomia a la plaça de s'Esplanada des Castell

 

Els lavabos s’estan construint a la parcel·la del Centre Cultural Es Soleiet, i serviran per donar servei a l’alumnat de les escoles municipals i a tota la ciutadania. Els banys se situaran a la cantonada aixamfranada entre la plaça de s’Esplanada i el carrer Sant Ignasi. El projecte contempla rebaixar el terreny fins al nivell de vorera, eliminant barreres arquitectòniques, i el recinte s’adaptarà al xamfrà existent. Els banys també comptaran amb un lavabo accessible per a persones amb mobilitat reduïda. Les obres s’han licitat per un import de 72.479 euros (IVA inclòs), i les està duent a terme l’empresa E.H.M. Contrata, Dirección y Gestión de Obras.

Nova sala multifuncional

Per altra banda, durant les properes setmanes començaran les feines de construcció d’una nova sala polivalent al recinte de l’antiga escoleta Es Soleiet, que actualment acull les classes de les escoles municipals de música i pintura. Aquesta nova sala permetrà complementar i ampliar les actuals prestacions de l’espai, i servirà per a la realització de classes, tallers o exposicions. A més, podrà acollir tota mena d’activitats obertes al públic general.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Xuroa Menorca