Actes 8 Març

Els contagis es segueixen disparant a Menorca, avui en suma 68 i hi ha 521 casos actius Només es registra una alta d'un pacient que estava ingressat a planta al Mateu Orfila

La situació de la COVID-19 a Menorca és més que preocupant i en 48 hores s’han sumat 137 nous casos, 69 ahir i 68 avui, i ja passen de 500 les persones ateses per les UVACS.

A la UCI hi ha en aquests moments 6 llits ocupats (5 pacients COVID i 1 no COVID). De moment, la direcció de l’Hospital descarta obrir una segona UCI i la gerent, Ana Trenado, explica que la decisió de suspendre part de l’activitat quirúrgica respon a la necessitat de reforçar el personal que atén els malalts COVID.

L’evolució de la situació epidemiològica a Menorca confirma que el perfil dels pacients que ingressen a UCI ha canviat. En aquests moments, els pacients ingressats a la UCI per COVID-19 són majoritàriament persones no vaccinades contra el virus, més joves de 60 anys, i que presenten símptomes més greus pel fet de no estar vaccinats. Si bé a l’Hospital, tant a planta com a UCI, també ingressen pacients amb pauta completa de vaccinació, aquests solen ser majors amb altres patologies associades i tenen una millor evolució de la infecció.

Canvis respecte ahir:
S’han diagnosticat 68 nous positius, tots en seguiment UVAC.
1 pacient que estava a planta ha rebut l’alta.

Dades Menorca 2/52/21

Nous positius: 68
Total acumulat: 6.445
Total casos actius: 521

Hospital: 4 a planta i 5 a UCI
En seguiment UVAC: 503
Professionals positius en seguiment per salut laboral: 9

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.