Ferreries presenta la programació de Nadal i el cartell de la Fira el primer dia d’encesa de llums La programació d’aquest any s’ha centrat en la dinamització dels caps de setmana i amb la recuperació de la Fira de Nadal que no es va poder dur a terme el 2020.

 

L’Ajuntament ha organitzat tot un seguit d’activitats durant tot el mes de desembre per dinamitzar el poble per les festes de Nadal, des d’activitats infantils, concerts, tallers, etc. A més, s’ha recuperat la Fira de Nadal que aquest any se celebrarà els pròxims dies 11 i 12 de desembre i que comptarà amb 14 expositors i diferents tallers i activitats.

Com s’ha anat fent cada any, l’Ajuntament ha tornat a posar en marxa el sorteig on participen més de 40 comerços de tot el poble que han aportat lots de productes. El sorteig es realitza el 10 de gener i les participacions es poden aconseguir comprant als comerços adherits.

En paraules del regidor de comerç el Sr. Toni Salord, «Aquest any hem volgut centrar les activitats de Nadal en la dinamització del comerç local i activitats infantils. També s’ha recuperat la Fira de Nadal que l’any passat es va haver de suspendre per la pandèmia i un any més, es continuarà amb el tradicional sorteig de Nadal.»

L’acte de presentació ha estat amenitzat per la Coral Infantil i Juvenil de l’Ateneu Musical de Ferreries.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Xuroa Menorca
Ajudes lloguer 2021
Prevenció d'incendis forestals a zones habitades, Govern Balear
Vacuna't del grip