Jocs de taula i videojocs per promoure la llengua catalana La Direcció General de Política Lingüística impulsa sessions per a joves i adults arreu de les Illes Balears

 

Dins el marc de la campanya «I tu, jugues en català?», la Direcció General de Política Lingüística ha posat en marxa una mostra de videojocs i tallers de jocs de taula per promoure l’ús, el coneixement i el consum d’aquests productes en llengua catalana. En el cas de les mostres de videojocs, que s’organitzen amb la col·laboració de Gaming.cat, s’adrecen a joves a partir de 16 anys i a adults. Pel que fa als tallers de jocs de taula, estan dirigits a infants i joves que tenguin entre 6 i 16 anys.

Les activitats es duran entre el 7 i el 20de desembre a Palma, Inca, Manacor, Maó, Ciutadella, es Mercadal, Eivissa, Santa Eulària, Sant Josep i Sant Francesc. Així, totes les illes acolliran sessions de videojocs en català i de tallers de jocs de taula. Les places són limitades i cal inscriure’s a dgpoling.caib.cat. Des del 2013, el Consorci per a la Normalització Lingüística de la Generalitat de Catalunya dona a conèixer l’oferta de jocs i juguetes en català i en fomenta l’ús i el consum a través de la campanya «I tu, jugues en català?».

El Govern de les Illes Balears, mitjançant la Direcció General de Política Lingüística, es va voler sumar el 2017 a la campanya amb l’objectiu de fomentar l’ús de la llengua catalana en l’àmbit lúdic a les Illes Balears. La informació de la campanya es pot trobar al web jocsencatala.cat.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Xuroa Menorca
Ajudes lloguer 2021
Prevenció d'incendis forestals a zones habitades, Govern Balear
Vacuna't del grip