Cooperatives Agro-alimentàries Illes Balears anima el sector de l’hostaleria i la restauració a consumir productes de les seves cooperatives i SAt’s

Amb motiu de les festes de Nadal i de les celebracions al voltant d’una taula que es produeixen en aquestes dates, Cooperatives Agro-alimenàries Illes Balears vol donar a conèixer al sector restauració i hoteler la qualitat dels productes de les cooperatives i sat’s, i animar-los a consumir-los als seus establiments.

Per aquest motiu Cooperatives Agroalimentàries Illes Balears ha organitzat una jornada de col·laboració entre el sector cooperatiu agroalimentari i el sector de la restauració per donar a conèixer un menú a base de productes de les cooperatives de Mallorca, Menorca, Eivissa i Formentera, i posar-hi en valor al sector agroalimentari, destacant-ne el valor estratègic dins l’economia de les Balears.

La jornada s’ha dut a terme al Celler de Can Amer de Lloseta, liderat pel seu chef Tomeu Torrens, amb l’especial col·laboració d’Agromallorca SAT. L’acte ha comptat amb la participació de la consellera d’Agricultura Mae de la Concha.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.