El Club Nàutic de Ciutadella ret homenatge a Felip Moll El regatista ciutadellenc, fa unes setmanes, va conclure la Mini Transat 2021

La junta directiva del Club Nàutic Ciutadella, amb els seus dos màxims representants, el president Rafel Torrent i el vicepresident, Gonçal Moll, van lliurar aquest divendres vespre una placa com a reconeixement i tribut a la gesta conseguida fa unes setmanes per el regatista d’Es Nàutic, Felip Moll, qui va participar i acabar la dura Mini Transat 2021 per l’Atlàntic i en solitari.

El president Torrent va donar a Moll una placa com a record del què suposa per el club haver assolit aquesta gesta sense precedents perquè mai cap menorquí havia fet la Mini Transat encara, tancada per Moll després de 30 dies tot sol enmig de la mar.

Aquest senzill però ple de sentiment acte s’havia de celebrar en teoria avui durant el tradicional Sopar de Nadal del club amb els socis, trobada que es va cancel·lar per la delicada situació de la pandèmia de la covid-19 a Menorca. Per açò, el CN Ciutadella va decidir fer un acte en petit comitè pels temps covid que vivim.

Més endavant les intencions de la secció de creuers CNC són les d’organitzar una xerrada, en la que Felip Moll ens pugui explicar la seva èpica aventura.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.