Actes 8 Març

Unidas Podemos al Parlament exigeix  ​​a l’alcaldessa de Ciutadella “que mostri públicament el seu rebuig a les declaracions masclistes i anacròniques” de Salvem Sant Joan Esperança Sans, ha denunciat les declaracions sexistes de la plataforma menorquina Salvem Sant Joan

La portaveu adjunta d’Unides Podemos al Parlament, Esperança Sans, ha criticat aquest dilluns de manera contundent les declaracions del portaveu de la plataforma Salvem Sant Joan, de Menorca, que demanava unes festes “sense dones”: “Aquestes declaracions masclistes no es poden permetre de cap manera. Les dones tenim el mateix dret que els homes a participar en qualsevol espai de la nostra societat”.

En aquest sentit, Sans ha explicat que “sembla que el que volen és que les dones ens tirem de banda i que a sobre haguem d’estar agraïdes de ser-hi, de banda. Les dones tenim els mateixos drets de participar no només en aquestes festes sinó també a les festes de Sant Antoni, on les dones també estem reivindicant la nostra participació. I per això, des d’Unides Podem, seguirem treballant”.

Sans ha titllat les declaracions del representant de Salvem Sant Joan de “masclistes i anacròniques” i ha traslladat tot el seu suport a la regidora d’Unides Podemos Carla Gener. D’altra banda, ha exigit a l’alcaldessa de Ciutadella “que mostri públicament el rebuig a aquestes declaracions”.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.