El PSM-MĖS x MENORCA considera inacceptable, masclista i propi d’altres èpoques el discurs del president de l’associació Salvem Sant Joan

El PSM-MĖS x MENORCA qualifica d’inacceptables i pròpies d’altres èpoques les paraules de caire marcadament masclista pronunciades per el president de l’associació Salvem Sant Joan, en el discurs de presentació d’aquesta entitat.

Des del PSM-MĖS x MENORCA, es defensa que la festa de Sant Joan és de totes i tots, i que forma part del nostre patrimoni, i per tant, no es tolera que s’embruti amb declaracions d’aquest tipus. La formació considera que les paraules del president són absolutament inacceptables i no pròpies d’aquest temps, i lamenta que el contingut del discurs denigri i embruti la mateixa festa i els valors de la societat menorquina.

L’associació Salvem Sant Joan s’oposa a qualsevol mena de canvi en els protocols i en la festa, com per exemple la participació de les dones. Les declaracions del president de l’associació Salvem Sant Joan són del tot rebutjables i inacceptables i no pròpies d’aquest temps.

Les festes de San Joan son les festes de tot un poble, de tos i de totes , sense excloure a ningú.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.