Una pista de patinatge per gaudir amb família i amics durant aquestes festes a Alaior

Aquest matí, José Luis Benejam, batle d’Alaior, juntament amb Rafel Quintana, regidor de Festes i Esports, Txiqui Arévalo, regidor de Promoció Econòmica i Sandra Barber, presidenta del Club de Patinatge d’Alaior han presentat la gran novetat d’aquestes festes a Alaior: la instal·lació d’una pista de gel sintètic al poliesportiu municipal.

A partir d’aquest divendres capvespre des dels més petits a més grans podran anar a passar una bona estona a la instal·lació, que comptarà amb totes les mesures de seguretat per prevenir la Covid-19.

«Aquesta és una activitat que estem segurs contribuirà a la dinamització econòmica i social del poble, serà tot un reclam per la gent de tota Menorca a gaudir amb família i amics i serà una nova alternativa d’oci pels ciutadans i ciutadanes d’Alaior», ha dit el batle.

La pista estarà oberta del 17 de desembre al 9 de gener de 10.00 a 14.00 h i de 17.00 a 21.00 h, excepte del 17 al 22 desembre, que estarà obert de 17.00 a 21.00 h i els dies 24, 31 de desembre i 5 gener, que romandrà oberta de 10.00 a 14.00 h. El 25 de desembre, l’1 i el 6 de gener estarà tancada.

«La instal·lació serà dinamitzada pel Club de Patinatge d’Alaior, i hi haurà durant totes les hores monitores que vigilaran i ajudaran a les persones que patinin. D’aquesta manera, el club també es dona a conèixer entre més gent, sobretot de fora del poble», ha destacat Rafel Quintana.

Durant aquests dies l’Ajuntament també ha organitzat visites gratuïtes a la pista pels diferents cursos de les escoles d’Alaior.

D’altra banda, amb l’objectiu de fomentar les compres al comerç local, l’Ajuntament ha repartit vals de descomptes de 0,50 cèntims, no acumulables, a tots els comerços d’Alaior perquè els reparteixin a tots els seus clients per qualsevol compra que faixin, sense un import mínim. Els vals de descompte es podran aconseguir a partir de demà, 15 de desembre.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.