Medi Ambient reconeix els Centres Ecoambientals de Menorca

La Conselleria de Medi Ambient i Territori ha reconegut, aquest dimecres, amb quatre guardons i 8 certificats de participació als centres escolars de Menorca adherits al Programa Centres Ecoambientals.

Els centres que han rebut els guardons han estat, doncs: CEIP Sant Lluís, IES Cap de Llevant, IES Joan Ramis i Ramis i IES Josep Maria Quadrado. D’altra banda, han rebut els certificats CC Nostra Senyora de la Consolació, CC San José, CEIP Ángel Ruiz i Pablo, CEIP Fornells, CEIP Mare de Déu del Carme, CEIP Sa Garriga, CEIP Tramuntana i IES Josep Miquel Guàrdia.

La Conselleria de Medi Ambient i Territori ha reconegut 48 centres educatius d’arreu de les Illes Balears amb el guardó de Centres Ecoambientals, i ha entregat 64 certificats de participació. El Programa iniciat el curs passat era el primer on era obligatòria una formació específica per un membre de la comissió ambiental del centre. A la convocatòria d’enguany s’hi han inscrit un total de 124 centres escolars, dotze més que l’edició que es tanca amb aquesta entrega de guardons.

El Programa Centres Ecoambientals es va posar en funcionament el 2004 per iniciativa de les conselleries de Medi Ambient i Educació. L’objectiu és impulsar l’educació ambiental en la vida dels centres educatius de les Illes Balears. La proposta implica donar suport als centres educatius per dissenyar plans de treball relacionats amb el medi ambient i que aquests estiguin integrats en els currículums i plans d’estudi propis.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.