Oberta la convocatòria de patrocinis 2022 per a fomentar els productes turístics d’hivern

La Fundació Foment del Turisme de Menorca (FFTM) ha obert la convocatòria de patrocinis 2022 destinada a donar suport a aquelles iniciatives privades, promogudes per entitats amb i sense ànim de lucre, que permetin consolidar la notorietat de la marca Menorca amb una imatge diferenciada i que, al mateix temps, contribueixin a millorar la competitivitat, la diversificació, la qualitat i la desestacionalització de l’oferta turística.

La convocatòria està destinada únicament a projectes que es desenvolupin entre l’1 de gener i el 31 de juny o entre l’1 de setembre i el 31 de desembre del 2022, que es duguin a terme a Menorca o que facin promoció de l’illa fora del territori insular. El termini per a la presentació de propostes roman obert fins el 30 de setembre de 2022 o fins exhaurir el pressupost.

Tot i que la partida econòmica dels patrocinis de 2022 no es definirà fins a l’aprovació del pressupost global de la FFTM per al proper exercici, s’ha acordat avançar la convocatòria per poder agilitzar la resolució de les peticions tenint en compte que les bases estableixen que les sol·licituds s’han de presentar amb un mínim de cinc setmanes d’antelació de la data de l’esdeveniment.

La FFTM informarà en les properes setmanes del pressupost global dels patrocinis i com es distribuirà per tipologies d’esdeveniments esportius, culturals i gastronòmics. L’estimació o desestimació de les sol·licituds es durà a terme al llarg de l’any a mesura que vagi rebent les sol·licituds. En cas de ser informades favorablement, es procedirà a formalitzar un contracte en el qual es regularan els termes de la col·laboració.

Les bases de la convocatòria es poden consultar a: http://www.menorca.es/edictes

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.