Alaior licita les obres del carrer Bisbe Gonyalons i es reuneix amb els veïns de Sant Diego Vell i Sant Josep

José Luís Benejam, batle d’Alaior, juntament amb Cristóbal Marquès, regidor d’Hisenda i Urbanisme, i l’arquitecte Manel Febrer presentaren als veïns i veïnes el projecte de reforma de dos dels carrers centrals més importants del nucli antic, Sant Diego Vell i Sant Josep, obres previstes per començar a principis del mes de gener de 2022.

Així mateix, l’Ajuntament també ha tret a licitació les obres de reforma del carrer Bisbe Gonyalons, per un preu de 135.035 euros.

La millora de Sant Diego Vell, Sant Josep i Bisbe Gonyalons inclou la creació d’una nova xarxa de sanejament, la substitució de la xarxa d’aigua potable per una de més moderna, i la remodelació de la xarxa d’aigües pluvials.

D’altra banda, es restituiran totes les voreres i paviment, que actualment estan notablement danyats. Les noves voreres seguiran el mateix disseny executat a carrers del centre recentment reformats, com és el cas des Carreró.

També s’aprofitarà perquè als passos de vianants se suprimeixin les barreres arquitectòniques, tenint la calçada i voreres al mateix nivell, donant prioritat als vianants i aconseguint uniformitat al centre històric del poble.

José Luis Benejam, batle d’Alaior, va voler traslladar als veïns i veïnes que «aquesta és una reforma molt important per fer el carrer més còmode, amable per ells i adaptat a les circumstàncies actuals, així com per seguir modernitzant el centre de cara a fer-lo sempre atractiu als visitants».

Per la seva banda, Cristóbal Marqués, regidor d’Urbanisme, va destacar que «els carrers de Sant Diego Vell i Sant Josep prendran un protagonisme rellevant quan es dugui terme el nou pàrquing que l’Ajuntament té previst fer al carrer comerç, ja que el pas de vianants des del pàrquing desembocarà a aquests dos carrers».

Les obres han estat adjudicades a l’empresa Construcciones Olives per un import de 231.713 euros.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.