Comença la sisena edició de la campanya «Apadrina una carta, una il·lusió»

Creu Roja, en col·laboració amb l’Ajuntament de Ciutadella, posa en marxa la sisena edició de la campanya «Apadrina una carta, una il·lusió». Aquesta iniciativa pretén ajudar als infants més desvalguts del municipi a partir de la solidaritat de tota la ciutadania.

El primer pas d’aquesta campanya és escriure una carta per part dels infants, on expliquin quines són les seves il·lusions i desitjos per aquestes festes de Nadal. Les cartes s’han de lliurar a la seu del local de Creu Roja a Ciutadella, al carrer de Sa Creu, nombre 2. Per altra banda, els ciutadans i ciutadanes que vulguin actuar com a padrins i padrines, s’han de dirigir a Creu Roja i fer seva una de les cartes escrites pels infants. A partir d’aquesta missiva, han de comprar, amb un import màxim de 30 euros, allò que serveixi per complir els desitjos de l’infant, i lliurar el regal a la seu de Creu Roja.

En els darrers dies d’aquest any i els primers del següent, les famílies dels infants recullen el regal i l’entregaran a l’infant durant la nit més màgica de l’any, la Nit de Reis. Amb aquesta iniciativa s’aconsegueix que els infants que es trobin en situacions de vulnerabilitat puguin gaudir d’una joguina en aquesta data tan assenyalada.

L’any passat, aquesta campanya va arribar a 151 infants d’entre 0 i 13 anys, gràcies a la col·laboració de la ciutadania i també d’empreses privades. Des de l’Ajuntament es recorda que «dibuixar somriures a tots els infants de Ciutadella és un repte i un compromís que tenim com a poble, i que posa en valor la ciutat educadora que som».

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.