Sánchez veu “insuficients” les propostes de Brussel·les sobre energia i reclama mesures “més intenses”

el president del govern espanyol, Pedro Sánchez, amb el president del Consell Europeu, Charles Michel, en una reunió a Brussel·les el 15 de desembre del 2021.
ACN Brussel·les .- El president del govern espanyol, Pedro Sánchez, ha assegurat aquest dijous que les propostes energètiques de la Comissió Europea són “una bona notícia”, però “insuficients”. A l’arribada a la cimera de líders europeus a Brussel·les, Sánchez ha afirmat que “és fonamental que la Unió Europea prengui mesures més intenses i molt més ràpides” per fer front a l’augment del preu de l’energia. “Necessitem revisar la forma en què s’estructura la formació de preus a nivell europeu”, ha dit. D’altra banda, Sánchez ha insistit que la vacunació contra la covid-19 és “clau” per frenar l’augment dels contagis.
La Comissió Europea ha presentat aquest dimecres una proposta per permetre als estats comprar de manera conjunta reserves estratègiques de gas en cas d’emergència. La compra conjunta era una iniciativa defensada per Espanya, però l’executiu comunitari la planteja per fer front a crisis de subministrament i la descarta contra l’increment de preus.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.