Sis karateques del Físics a la gran final de la RFEK

Aitor Faner, Erika Capó, Lluc Tobajas, Marc Jaume, Mateu Ruesca i Queralt Capó, tots ells del Físics de Ciutadella, viatgen aquest cap de setmana a Àvila per disputar la Gran Final de la Lliga Nacional de la Reial Federació Espanyola de Karate, a la que participen els vuit millors classificats en les diferents categories i modalitats. En aquesta ocasió debutarà com a coach l’encara competidora del club Judith Álvarez, que instruirà aquest divendres les dues dones de l’expedició, mentre que Shuto Triay ho farà amb els homes a la jornada de dissabte.

Dels sis esportistes de Ciutadella, opten al títol de “Grand Winner” (competidor més regular) Erika Capó, Aitor Faner i Queralt Capó. Per tant, resulta un plus extra en la motivació d’aquesta cita.

Pels sis esportistes representants del club en aquesta edició, és un gran èxit aquesta classificació, ja que és bon senyal de l’estat de forma del club en campionats nacionals. Per això els seus tècnics Pere Calafat i Shuto Triay estan molt satisfets dels resultats obtinguts en aquest complicat 2021.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.