L’Ajuntament d’Alaior publica les beques a l’estudi pel foment de l’ocupació que enguany pujen a 8.000 euros Les beques estan dirigides als joves d’entre 16 i 30 anys, empadronats al municipi d’Alaior, que vulguin continuar amb els seus estudis

 

L’Ajuntament d’Alaior ha fet públiques les bases que regeixen la convocatòria de beques i ajudes a l’estudi pel foment de l’ocupació pel curs 2021/2022.

Aquest és el vuitè any que surt aquesta convocatòria de beques que cerquen el foment de la formació dels joves del municipi, amb l’objectiu d’incrementar les seves possibilitats d’obtenir una ocupació o inclús de fomentar l’autoocupació.

Tiago Reurer, regidor d’Educació, ha destacat que «la falta de recursos econòmics de moltes famílies a causa de la situació actual no ha de suposar una limitació pels joves a l’hora de poder-se formar. Les institucions hem de garantir la igualtat d’oportunitats i aquestes ajudes surten amb aquesta finalitat, amb el convenciment que el foment de la formació i ocupació dels joves del poble incideix de forma positiva en el desenvolupament econòmic i el benestar del municipi també».

Les beques estan dirigides als joves d’entre 16 i 30 anys, empadronats al municipi d’Alaior, que vulguin continuar amb els seus estudis. Es podran sol·licitar ajuts per a formació professional de grau mitjà o superior, cursos de postgrau, màsters o doctorats oficials, cursos d’especialització o específics per millorar la formació o cursos d’idiomes dins l’àmbit universitari, estant exempts els cursos de l’escola d’idiomes i els cursos de l’escola d’adults.

L’import destinat a aquestes beques pel curs 2021/ 2022 puja a un total de 8.000 euros. Es podrà concedir una subvenció del 30% del cost total de la matrícula i les quotes del curs fins a un màxim de 500 € en total, de cada sol·licitant.

Per rebre la subvenció el curs haurà d’haver-se iniciat a partir de l’1 de setembre. No es podran acollir a la subvenció els estudis iniciats amb anterioritat a la data esmentada.

Les bases de la convocatòria i la tramitació telemàtica es poden trobar a la seu electrònica de l’Ajuntament d’Alaior i a la web municipal, alaior.org. Les sol·licituds s’han de formalitzar abans del 31 de gener de 2022.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.