Actes 8 Març

Setmanari El Iris de l’11 d’octubre de 1946

A l’edició del Setmanari El Iris de l’11 d’octubre de 1946 a la portada hi havia els següents temes: L’editorial posava damunt la taula el greu problema de l’alcoholisme i les seves greus conseqüències.

El tinent coronel Pedro Canal, era el Comandant Militar de Menorca.

Tres cançons de mestre Llorenç Galmès amb lletra d’Andreu Casasnovas, eren incloses a la programació de Ràdio Nacional d’Espanya. Les composicions eren, “Era la del vestido rosa”, “Invitación al amor” i “Corazón-cuna”.

Es casaven al Palau Episcopal, el fundador i cap de redacció d’esports del Setmanari El Iris, Joan Salord Comella i Filomena Torrent Farré.

El destacament de la Guàrdia Civil a Ciutadella, celebrava la festivitat de la seva patrona, la Mare de Déu del Pilar.

El Club Nàutic de Ciutadella organitzava un campionat d’escacs, patrocinat per navilier, Llorenç Arguimbau.

Antoni Carreras Florit, l’amo del lloc de Santa Teresa, al terme de Ferreries, situat al Pla Verd, era tot un especialista en la sembra de l’estivada a un lloc que no es considerava gens bo per aquella sembra. Escollint les llavors i mesclades amb sofre va aconseguir que germinassin. Aquell estiu de 1946, 155 estivaders i el mateix l’amo havien recol·lectat a Santa Teresa, 135.000 quilos, entre síndries i melons. Antoni Carreras, per la seva banda, havia recol·lectat síndries de més de 20 quilos de pes.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.