Un sopar de la Nit de Nadal per a tots Un any més Fra Roger i Càritas tornen a col·laborar junts

Aquest any, el vuitè d’aquesta iniciativa, que va començar en Doro Biurrun al nadal de 2014, s’ha presentat al restaurant al Casino 17 de Gener de Ciutadella, amb la participació de Gabriel Pons, director de Càritas Menorca i Miquel Mariano Vadell, President de Fra. Roger.

El menú, com sempre inspirat en receptes tradicionals menorquines, consta canelons de verdura, fricandó de vedella menorquina de segon i Pastís de formatge i codony i el cuinaran 12 cuiners de 12 restaurants, amb la col·laboració de 4 empreses proveïdores, voluntaris d’ambdues entitats i el suport de Rotary Club.

Els cuiners i restaurants involucrats aquest any han estat, Miquel Mariano (Ca n’Aguedet), Silvia Anglada (Es tast de na Silvia), Joan Bagur (RELS), Felip Llufriu (MOM), Tolo Carrasco (Ses Voltes), Jesús García (Caboira), Bianca Covacean i Sol Pons de (Ses Bruixes), Tomás Cano (Urban Mo), Max Gonzalvo (S’arjau), Marco Collado (Ses Forquilles), Ferdinando Liguri (Punt 7) i Doro Biurrum (Sa parareta d’en Doro).

Les empreses solidaries que han aportat les matèries primerenques i l’intendència han estat Cooperativa del Camp, Cooprativa San Crispin i Menaje Menorca.

Des de Càritas Menorca, volem donar les gràcies una any més a tots els voluntaris de les parròquies de tota Menorca, a proveïdors i col·laboradors,  i sobretot a l’associació Fra Rotger, per la seva implicació en l’acció solidària “Un Sopar de la Nit de Nadal per a tots”.

Els 350 menús s’entregaran a través de les parròquies de Maó, Ciutadella, Ferreries, Es Castell i Sant Lluís.

Aquest Nadal, cada portal és important, després de 20 mesos de pandèmia, ens envoltem de solidaritat en un Nadal que vol obrir-se camí més enllà de les nostres ganes de llums i de festa, aquesta acció farà nit de Nadal en molts de portals dels nostres pobles que es troben en situacions de dificultat, GRÀCIES a tots i totes, per la vostra solidaritat, implicació i col·laboració amb Càritas.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.