Els Reis Mags d’Orient arribaran a Ciutadella amb un recorregut dissenyat per evitar aglomeracions La comitiva es desplaçarà en vehicles, i la recollida de les cartes es realitzarà a un envelat ubicat a la plaça de la Catedral

L’Ajuntament de Ciutadella ja prepara l’arribada dels Reis Mags d’Orient i la recollida de les cartes que els hi envien els ciutadellencs i ciutadellenques, i ho fa tenint en compte la situació sanitària actual. En aquest sentit, aquestes activitats estan adaptades al moment actual, per tal d’evitar aglomeracions i, a la vegada, permetre a la ciutadania gaudir de tant esperada visita.

La recollida de les cartes es farà a un petit envelat que estarà instal·lat a la plaça de la Catedral entre els dies 23 i 30 de desembre. Allà s’hi ubicaran els Cofres Reials per a què totes les persones que ho desitgin puguin dipositar les cartes amb les peticions i desitjos per a Ses Majestats Reials.

Melcior, Gaspar, Baltasar i la Patgessa Reial arribaran en carrosses a Ciutadella el dia 5 de gener a les 19.00 hores, amb una desfilada sense comparses desplaçant-se a peu, i que realitzarà un recorregut ampli per tal que tothom que ho vulgui els pugui saludar. El recorregut serà el següent:

– Sortida de la nau municipal del Camí Vell.

– C. Cova de Ses Àmfores – creuant el Camí de Maó-

– C. Orient

– C. Màrius Verdaguer

– C. Sant Antoni M. Claret

– Ronda Nord

– C. Tres Alqueries

– C. Santa Barbara/Son Salomó

– Contramurada

– C. Mallorca

– C. República Argentina

– Camí Sant Nicolau

– Plaça des Born i rebuda a l’Ajuntament (aproximadament a les 20.30 hores).

Posteriorment, Ses Majestats arribaran a peu fins a la Catedral acompanyats de la Banda de Música, i després aniran fins a Santa Clara en furgoneta passant per Ses Voltes, Plaça Nova, carrer de Maó, C. Sant Joan Bosco i C. Dormidor de ses Monges.

Des de l’Ajuntament de Ciutadella es fa una crida a evitar les aglomeracions, gaudint d’una nit màgica amb seny, responsabilitat i il·lusió.  A més, es demana també que es mantinguin les distàncies de seguretat davant els Cofres Reials

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.