Plantilla de la Policia Local de Ciutadella al 1979/1980

Plantilla Policia Local Ciutadella al 1979/80. Foto arxiu Setmanari El Iris©

Aquesta fotografia publicada al llibre “Memòria amb futur” editat per Setmanaris i Revistes, correspòn al desembre de 1979 o gener de 1980. És la plantilla de la Policia Local de Ciutadella amb el batle Joan Sintes (UCD) i els regidors del PCE Andreu Bosch i Silve Pons que duia l’àrea de Governació i per tant era responsable de Policia. És el moment del relleu com a Cap de la Policia de Paulín Cavaller (entrà al cos el 1947 i es jubilà el 31 de gener de 1980) i la presentació del nou Cap, Manuel Vendrell( s’incorporà el 15 de desembre de 1979 i ho fou fins el 1988). Al fons a la dreta podem veure a Víctor Chacopino Ramos que fou Cap de la Policia Local des de 1990 al 2002. El Secretari Accidental de l’Ajuntament, Josep A. Pons Roca, també hi era present.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Xuroa Menorca
Ajudes lloguer 2021
Prevenció d'incendis forestals a zones habitades, Govern Balear
Vacuna't del grip