Actes 8 Març

Setmanari El Iris del 2 de novembre de 1946

A l’edició del Setmanari El Iris del 2 de novembre de 1946 a la portada hi havia els següents temes: Es creaven a Menorca tres noves mútues industrials. La Mutualidad Ciudadelana de Previsión Social, presidida per Antoni Aguiló Andreu; Asociación Mutua de Patronos Industriales del Calzado, presidida per Domingo Camps Mascaró, i Mutualidad de Industriales Menorquines, coneguda popularment com a MINOR, presidida per Antoni Juaneda Suàrez amb Sebastià Mesquida com a secretari.

A partir del 4 de novembre quedava oberta la matrícula d’adults a l’Escola Nacional Graduada, on es podien matricular a partir dels 14 anys i la classe començava a les 19,00 h.

Es llicenciava en Dret, Joan Hernàndez Mora.

La companyia Domingo Sàvio, dels salesians, iniciava la seva temporada de teatre i ho feia amb “Guerra a la guerra”, protagonitzada per Mateu Barceló i Gerardo Allès.

S’obria el pagament voluntari sobre consums de luxe.

Ciutadella es preparava per a viure la seva festa del pedal i el CD Minerva celebrava el seu dia del club.

A les seccions Mirador Local i Atalaya Isleña es publicaven en català de Menorca un llista de noms de peixos en castellà i la seva equivalència en menorquí i també una sèrie de cançons de porquejades.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.