L’Ajuntament signa dos convenis de col·laboració amb la Protectora d’Animals de Ciutadella

 

L’Ajuntament de Ciutadella ha signat dos convenis amb la Protectora d’Animals de Ciutadella. Aquests dos acords permeten, per una banda, recolzar amb 3.000 euros la tasca de manteniment i control de les colònies de moixos i el manteniment del refugi per a gats abandonats, i per altra banda, promoure el voluntariat jove a aquesta instal·lació.

El primer dels convenis signats ha de permetre a la Protectora d’Animals de Ciutadella (PAC) continuar amb les campanyes d’esterilització d’animals de les colònies en la via pública, seguir amb l’atenció a les necessitats d’aquestes colònies en la mesura que les capacitats econòmiques i de voluntaris ho permetin, i persistir en el control de colònies, la reubicació d’aquestes i la captura de moixos en la via pública. El conveni aporta 3.000 euros a la PAC per a aquestes tasques, ja que l’Ajuntament no disposa de mitjans humans ni de pressupost suficient per a aquest manteniment.

El segon dels convenis, sense dotació econòmica, té com a objectiu regular la participació del Servei de Joventut en la col·laboració de la gestió del centre de recuperació de moixos que la PAC té a la canera municipal. El manteniment d’aquest refugi està gestionat per voluntaris, que s’encarreguen de la neteja del recinte i de l’alimentació i medicació dels animals. A través de l’acord signat, el Servei Municipal de Joventut de l’Ajuntament de Ciutadella es compromet a donar a conèixer el refugi de moixos entre els seus usuaris, i a animar a la població jove a crear un grup de col·laboració. Per la seva banda, la PAC assumeix el compromís d’assegurar el grup de joves voluntaris, i dur a terme xerrades i tallers de sensibilització ambiental per als joves usuaris dels serveis de Joventut.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.