Alaior assistirà a FITUR amb stand propi amb el suport de 17 empreses del municipi

Aquest mes de gener Alaior tornarà a tenir stand propi a FITUR, amb el suport i finançament de 17 importants i destacades empreses dedicades directament al turisme, com agroturismes, hotels, negocis d’oci nocturn i turisme actiu, supermercats o empreses formatgeres i de transports, demostrant que el sector empresarial alaiorenc recolza i aposta per la presència del municipi a la segona fira de turisme més important del món.

El Royal Club Son Bou, sa Cova den Xoroi, Torralbenc, La Payesa, Es Bec d’Aguila, Fontenille, MenorcAventura, Llucasaldent Gran, Santa Mariana, Lloc de Menorca, Rafal Rubí, Mascaró Morera, Antic Menorca, Menorca Experimental, Coinga, hotel Arenas de Son Bou i Menorca Beach Markets són les empreses que acompanyaran a l’Ajuntament d’Alaior, amb objectiu de promocionar i consolidar la gran oferta turística del municipi.

En aquesta edició de 2022 Alaior comptarà amb un espai més gran que el que va tenir el 2020, augmentant l’estand a 48m2.

Cal remarcar que són les empreses les que financen íntegrament tot el que té a veure amb la participació d’Alaior a la fira.

En un altre any marcat per les conseqüències de la pandèmia de la Covid-19, Fitur es perfila com una trobada clau per tots els professionals d’aquest sector, amb l’objectiu de generar un entorn de confiança per empreses i destinacions.

José Luis Benejam, batle d’Alaior, ha volgut agrair a totes les empreses que «creuen en aquest projecte de continuïtat que dóna l’oportunitat al municipi de presentar-se al món i de situar tota la seva àmplia oferta en un marc tan important».

«Alaior, mentre Menorca no compti amb un stand propi, seguirà anant a FITUR en solitari. Indubtablement, el municipi està emmarcat dins tot el que té a veure amb Menorca, però pensem que l’illa, i per tant Alaior, tenen un producte molt diferenciat al de la resta de les Illes Balears i s’hauria de particularitzar més amb relació a les altres illes».

Durant l’assistència a FITUR es singularitzarà Alaior a través de l’excel·lència turística sostenible i la cultura com a pol d’atracció per a turistes amb sensibilitat ecològica i artística, a més del producte ‘sol i platja’.

A més, es presentarà molt especialment la gran proposta cultural del poble, LÔAC, Alaior Art Contemporani.

Els dies en què es desenvoluparà la fira, del 19 al 23 de gener de 2022, es realitzaran contactes directes amb agents especialitzats i s’exposaran al públic general tots els atractius del municipi: jaciments arqueològics, patrimoni artístic, propostes culturals i d’oci de primer nivell, activitats de turisme actiu i les diverses opcions en agroturismes, hoteleria, hostaleria, comerç i indústria.

Així mateix, es tornarà a desenvolupar una completa programació d’activitats i presentacions per presentar tant als mitjans de comunicació com a les persones assistents els productes de les empreses co-expositores, i Alaior en general.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Xuroa Menorca
Ajudes lloguer 2021
Prevenció d'incendis forestals a zones habitades, Govern Balear
Vacuna't del grip