El Festival Maquetes tanca un any complicat per als festivals a Menorca

Un festival que va nèixer en temps de pandèmia amb l’objectiu de poder finançar programes de ràdio cultural Ràdio FAR i donar visibilitat als grups musicals de Menorca, així com recuperar grups que ja no estan en actiu, com va succeïr en el primer festival amb el grup Fil de Ferro i Darkness i Somnis Blaus. En el cas del grup Fil de Ferro els va permetre tornar a juntar la banda després de més de 25 anys i gravar un disc amb les cançons que van preperar per aquest festival. Somnis Blaus, que s’havien reunit en algunes altres ocasions van mostrar les seves cançons més conegudes i que van omplir els escenaris menorquins en auge de la música menorquins de creació pròpia als principis dels anys 90.
En aquesta ocasió el festival, en format reduït, no com s’havia planificat de fer per l’estiu, aporta per dues bandes emergents que ja han sonat amb força aquest estiu passat. Després d’haver d’anular el festival programat per aquest estiu (30 de juliol) al recinte firal des Mercadal amb 6 bandes menorquines el festival resisteix al virus i es celebrarà a la Sala Multifuncional el 30 de desembre amb les dues bandes emergents i més constants en l’escena musical a Menorca. Ses Bísties de Mongofre encapçalades per el músic Borja olives obrirà el concert amb els seves lletres reivindicatives. Tot seguit Verlaat, el grup que s’ha estrenat als escenaris de Barcelona en el marc de festivals de la talla de Cruïlla XXS aquest 2021oferiran el que serà el darrer concert de l’any, amb dues bandes que has d’escoltar en directe!
Les entrades del festival són part de les recompenses que la campanya IMPULSEM RÀDIO FAR va fer aquest estiu i que permetrà que en el futur la ràdio tengui una versió en línia d ela seva emissió en format podcast actualment.
💥EL DARRER CONCERT DE L’ANY 🎸2n FESTIVAL MAQUETES 📻 VERLAAT i SES BÍSTIES DE MONGOFRE
Dia 30 de desembre a les 21 h · Sala Multifuncional des Mercadal · Entrades a 10€ (aforament limitat) radiofarmenorca.com

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.