Actes 8 Març

Daniel Fernández, escollit president de la Federació de Gremis d’Editors d’Espanya Fernández ha manifestat que un dels pilars del seu mandat és "la defensa de la creació i de la propietat intel·lectual tant en el context espanyol com europeu i globa

 

ACN Barcelona .- El president d’Edhasa i Castalia i de CEDRO, Daniel Fernández, ha estat escollit per unanimitat president de la Federació de Gremis d’Editors d’Espanya (FGEE) a la reunió de l’Assemblea General de la Federació que s’ha celebrat a Madrid. Fernández substitueix Patrici Tixis que en el darrer any havia ocupat el càrrec en funcions i que seguirà a la Junta Directiva com a president del Gremi d’Editors de Catalunya. Fernández, qui havia ocupat aquest càrrec ja entre 2015 i 2018, s’ha marcat com a objectiu sumar a partits, administracions públiques i organitzacions culturals i socials a un pacte social per a la lectura que “permeti reforçar el paper que aquesta activitat té pel conjunt de la ciutadania”.

Fernández ha apostat per un pacte social per a la lectura que des de la Federació estan promovent. “Aconseguir aquest pacte és necessari perquè la ciutadania visualitzi l’important paper que aquesta activitat té no només en la cultura del país, sinó com un element d’impuls econòmic i de desenvolupament de la nostra societat”, ha dit.

El nou president també ha manifestat que han d’aprofitar els fons de recuperació i resiliència per a contribuir a “reforçar la modernització i digitalització del sector com una palanca per al desenvolupament” de la seva activitat.

Fernández ha manifestat que un altre dels pilars del seu mandat és “la defensa de la creació i de la propietat intel·lectual tant en el context espanyol com europeu i global” i també seguir avançant en el suport a la internacionalització de les empreses editorials espanyoles.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.