Els fillets i filletes que facin els 12 anys el desembre o el gener de 2022 i hagin rebut una dosi de la vacuna podran accedir als llocs on s’exigeix el Certificat Covid

 

Els infants que fan els 12 anys pel desembre d’enguany o pel gener de 2022, els quals només han tengut l’oportunitat de posar-se la primera dosi de la vacuna, podran accedir als llocs on s’exigeixi la presentació del Certificat Covid amb aquella primera dosi i, per tant, no se demanarà que el certificat indiqui que duen dues dosis posades. Cal recordar que el certificat és exigible a les persones majors de 12 anys.

La consellera de Salut i Consum, Patricia Gómez, ha signat avui una resolució que recull aquesta mesura, la qual entrarà en vigor tan bon punt es publiqui el text en el Butlletí Oficial de les Illes Balears, previsiblement dissabte 1 de gener.

La resolució també fa un aclariment sobre l’Acord de Consell de Govern de 23 de desembre de 2021, per concretar que els esdeveniments esportius on es demanarà el Certificat Covid als assistents són aquells de caràcter ‘autonòmic’.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.