L’Stop&Go s’imposa a la primera regata de creuers 2022, Lliga Siroco d’Es Nàutic Fou una regata força lenta per la manca de vent

La secció de creuers del Club Nàutic Ciutadella començava l’any 2022 amb la primera prova de la Lliga Anual patrocinada per Siroco, amb vuit embarcacions amb bandera CNC a la línia de sortida, que es donava diumenge a les 11.00 hores i amb tot just sis nusos de vent real. Al davant tenien un recorregut costaner cap al Nord de Ciutadella per virar una balisa davant de Punta Prepinya i tornada cap a port.

Regata força lenta per la falta de vent la que es va viure en aquesta estrena del 2022 i que es va veure penalitzada al final per els creuers més lents per l’encalmada total del vent que encara va permetre l’arribada de tots els creuers.

Lluita al capdavant de la regata entre l’Stop&Go de la família Ponsetí i el Chica Txeca de Toni Pons i família, seguits de l’Àtria de Joan Villafranca i els seus, entrant amb aquest ordre. Les hores d’arribada dels tres primers, les 12:44:30h, 12:47:02h i 12:54:20h, respectivament.

Encara que els va faltar als creuers del CN Ciutadella el vent i el sol en aquesta primera trobada de la Lliga Anual, matí agradable per aclarir de festes.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Xuroa Menorca
Ajudes lloguer 2021
Prevenció d'incendis forestals a zones habitades, Govern Balear
Vacuna't del grip