El primer premi del sorteig de Reis, el 41655, cau íntegrament a Logronyo i Catalunya rasca part del segon i el tercer El sorteig, que s'ha celebrat al Saló de Sortejos de Loteries i Apostes de l'Estat, ha emès fins a 1.000 MEUR

 

ACN Madrid .- El primer premi del sorteig de Reis, valorat en 2 MEUR cada sèrie, ha estat per al 41655, ha caigut íntegrament a Logronyo. Així, el primer premi ha passat de llarg de Catalunya, que ha aconseguit esgarrapat part del segon, que ha estat per al 44469, valorat en 750.000 euros cada sèrie. Concretament, ha caigut en una vintena d’administracions de municipis com Manresa, de Barcelona – en punts de venda situats entre d’altres al Corte Inglés, al centre comercial de les Arenes i a Diagonal Mar-, Sant Fruitós de Bages, Sant Cugat del Vallès, Cornellà de Llobregat, Puig-Reig i Sant Adrià de Besòs, entre d’altres. Pel que fa el tercer premi (250.000 euros la sèrie), ha estat per al 19467, ha caigut parcialment a l’Hospitalet de Llobregat.
Tot i quedar-se sense cap dècim del primer premi del sorteig de Reis, que s’ha venut íntegrament a Logronyo, el segon ha estat molt repartit, tant a Catalunya com a la resta de l’Estat.

El sorteig, que s’ha celebrat al Saló de Sortejos de Loteries i Apostes de l’Estat, ha emès fins a 1.000 MEUR, dels quals aproximadament el 70% es reparteixen en premis. Concretament, segons dades provisionals de Loteries i Apostes de l’Estat, s’han facturat 742,1 milions d’euros, xifres que equivalents a la dels anys previs a la pandèmia i que representa un augment del 2,36% respecte a l’any passat. Part de la recaptació restant es destina a finalitats benèfiques, com la Creu Roja, Càrites, l’Associació Espanyola contra el Càncer o per als damnificats pel volcà de La Palma.

El territori de l’Estat que més diners ha gastat en el sorteig de Reis ha estat Andalusia, amb 107,8 milions d’euros (12,73 euros per habitant), seguit del País Valencià, amb 104,7 MEUR (20,71 euros per habitant), i la Comunitat de Madrid, amb 101,2 milions d’euros (15 euros per persona).

El primer premi és de 2 MEUR euros la sèrie (200.000 euros el dècim), el segon premi de 750.000 euros la sèrie (75.000 euros el dècim) i el tercer premi de 250.000 euros la sèrie (25.000 euros). A banda, hi ha diversos premis petits a partir d’extraccions de diverses xifres, aproximacions i reintegraments.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Xuroa Menorca