Felip VI reconeix el paper dels militars en crisis naturals com l’erupció del volcà de la Palma o el temporal Filomena En la celebració de la Pasqua Militar ha volgut recordar les víctimes d'ETA en els 10 anys de la dissolució de la banda

 

ACN Madrid .- El rei Felip VI ha reconegut el paper de l’exèrcit i les forces de l’Estat per la seva actuació en crisis com la de la covid-19, així com en desastres naturals com l’erupció del volcà de la Palma o el temporal hivernal Filomena. El monarca ho ha dit en la tradicional celebració de la Pasqua Militar al Palau Reial de Madrid, on també ha tingut unes paraules de record per a les víctimes de la banda terrorista ETA, quan es commemora el desè aniversari de l’aturada de la seva activitat. En l’acte també hi ha participat la ministra de Defensa, Margarita Robles, amb qui ha coincidit en destacar com una fita estratègica de 2022 la celebració de la cimera de l’OTAN el proper mes de juny a Madrid.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.