Itàlia aprova la vacunació obligatòria per als majors de 50 anys Draghi defensa que és una mesura necessària per contenir la pandèmia de la covid

 

ACN Barcelona .- El govern italià ha aprovat aquest dimecres un nou decret que inclou la vacunació obligatòria per als majors de 50 anys. El primer ministre, Mario Draghi ha defensat que es tracta d’una mesura necessària per contenir la pandèmia de la covid i poder preservar “el bon funcionament dels hospitals, a més de mantenir obertes escoles i comerços”. Així, es vol incidir especialment en la immunització d’una de les franges d’edat “amb més risc d’hospitalització”. La mesura entrarà en vigor a partir de la seva publicació al Butlletí Oficial, i s’aplicarà a tots els residents a Itàlia, inclosos els estrangers.
Horeca Menorca, feria Hostelería y restauración 2023

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Xuroa Menorca