Moles fa un balanç positiu de la secció de piragüisme del Club Nàutic Ciutadella

José Luis Moles, director tècnic de la secció de piragüisme del Club Nàutic Ciutadella, ha fet aquests dies un balanç positiu en línies generals del que ha donat de sí el 2021 a la seva secció, ja amb la ment posada en aquest 2022 que just hem encetat. Moles es mostra “content, per una banda per la secció en sí, ja què tenim un gran nombre de fillets i filletes. El gran repte del 2021 era fer un grup d’Iniciació gros i es va aconseguir; molts d’ells ja han passat enguany al de Perfeccionament i per tant l’objectiu del 2022 tornarà a passar per tenir un grup important d’infants d’entre 7 i 10 anys. Una vintena seria perfecte, a fi de sempre tenir una bona base” explica Moles.

Seguint amb el 2021 es satisfà també el preparador amb els resultats aconseguits “sobretot en les categories Benjamí i Aleví, amb molt bones posicions finals a nivell de les Illes Balears”. Quant al Caiac de Mar diu Moles que “també ha anat molt bé i veu molta il·lusió en el grup de surf ski. També els veterans, en el Campionat d’Espanya, es van penjar l’or en K-2, molt motivats”, diu Moles. El director tècnic menciona també el nom de Dani Sánchez Viloria, “molt contents en Es Nàutic de tenir-lo amb nosaltres, guanyant-ho tot gairebé a nivell autonòmic i sent l’11 en el Mundial de Lanzarote”. I Josep Marquès, qui tot i entrenar a Maó encara era del CN Ciutadella, “va ser setè d’Espanya en 200 i 500 i tot i no aconseguir ser a l’Europeu, va estar dins els resultats que ell crec jo que havia d’estar, essent realistes”.

Tancant en clau i pany el 2021, Moles ja xerra del 2022 i inssistex que el gran objectiu serà “tornar a aconseguir un grup que comenci entre els més petits i sobretot, que la situació de la pandèmia millori i poguem ja fer feina tranquils, que no tornem en les restriccins i ens permetin entrenar i competir com toca” conclou José Luis Moles (CNC).

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Xuroa Menorca
Ajudes lloguer 2021
Prevenció d'incendis forestals a zones habitades, Govern Balear
Vacuna't del grip