Sánchez “lamenta profundament” la polèmica per les declaracions de Garzón sobre les macrogranges

Pla general del president del govern espanyol, Pedro Sánchez

ACN Madrid .- El president del govern espanyol, Pedro Sánchez, ha “lamentat profundament” la polèmica generada per les declaracions del ministre de Consum, Alberto Garzón, sobre les macrogranges. Sánchez ha subratllat que “no es correspon amb la realitat del sector i amb el dia a dia del govern d’Espanya”, que “s’expressa al BOE”. En una entrevista aquest dilluns al matí a la Cadena SER, Sánchez ha defensat que la carn produïda a Espanya és “d’extraordinària qualitat” i la seva producció “segueix els màxims estàndards de la normativa espanyola i europea”.

El cap de l’executiu espanyol ha insistit que el govern treballa en polítiques per al sector ramader, com la llei de cadena alimentària, la negociació de la PAC o l’ordenació de les explotacions de la mà de les organitzacions i les autonomies.

A banda, Sánchez també ha criticat l’oposició “negacionista” que fa el PP i ha lamentat que no vulgui negociar la renovació del CGPJ. Sobre la reforma laboral, ha confiat que el poder legislatiu tindrà “sentit comú” i no s’impedirà que es tramiti i es convalidi.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.