Més de 300 persones han participat en la primera fase del procés participatiu de l’Antiga Nau Seat de Maó Els primers resultats assenyalen, una voluntat majoritària de destinar l'Antiga Nau Seat a un espai d'ús cultural, artístic, associatiu o formatiu

 

Més de 300 persones han participat en la primera fase del procés participatiu per definir els usos de l’Antiga Nau Seat de Maó. Veïns i veïnes i entitats del municipi, així com personal tècnic municipal i representants polítics han participat en el qüestionari, punts informatius i tallers de reflexió que es van obrir durant el passat mes d’octubre.

En aquest sentit, la participació de la primera fase del procés es va recollir de manera online mitjançat el qüestionari web i de forma presencial, amb punts participatius a l’Ajuntament i altres entitats i, també, amb qüestionaris a peu de carrer, a més dels diferents tallers de reflexió oberts a tothom.

Els primers resultats assenyalen, una voluntat majoritària de destinar l’Antiga Nau Seat a un espai d’ús cultural, artístic, associatiu o formatiu, obert a les entitats i a la ciutadania de Maó, així com la voluntat que l’espai compti amb diversitat d’usos compatibles entre ells. La seva ubicació estratègica es veu com una oportunitat per a connectar el Port amb el casc antic i el barri de les Tanques del Carme. El resum de l’informe de diagnosi es pot consultar a la web de l’Ajuntament: www.ajmao.org

SEGONA FASE: Una vegada tancada aquesta primera fase, durant els mesos de gener i febrer de 2022 es celebraran dos tallers participatius oberts a tota la ciutadania, per a debatre els usos de l’espai interior (equipament i part d’habitatge) i de l’espai exterior i les connexions amb l’entorn.

L’Ajuntament de Maó impulsa aquesta iniciativa amb l’objectiu de promoure la implicació de ciutadans i ciutadanes en el disseny d’aquest nou espai, generant un debat que permeti recollir idees que es puguin traslladar al projecte. L’Ajuntament va adquirir l’Antiga Nau Seat l’any 2018, un edifici històric situat al centre de la ciutat, al costat del Claustre del Carme, amb l’objectiu de rehabilitar-lai donar-li un nou ús. La nau compta amb 1.806 m² i es troba a un entorn privilegiat, al costat del Claustre del Carme.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.