Alegría diu que el 98% dels professors de tot l’Estat estan donant classe La ministra d'Educació no veu "preocupant" el ritme de baixes per omicron

La ministra d’Educació, Pilar Alegría
ACN Madrid .- La ministra d’Educació, Pilar Alegría, ha afirmat aquest dimecres que tres dies després del reinici del curs escolar que el 98% dels 741.000 professors de tot l’Estat “estan a les seves aules”. Segons la ministra, el nombre de baixes per la covid i per altres contingències se situa en 17.000 docents, el 2,3% del total a l’Estat, una xifra “que no és preocupant”. En una entrevista a RNE, Alegría ha recordat que les comunitats autònomes estan actuant amb diligència a l’hora de cobrir aquestes baixes perquè disposen de plans que ja han activat anteriorment. Ha afirmat que l’objectiu del seu govern és assolir un 70% d’alumnes vacunats a les primeres setmanes de febrer.
mostra

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Xuroa Menorca