Foment proposa una modificació excepcional en el sistema de fixació dels preus de l’energia La patronal planteja al Parlament Europeu avaluar la compra conjunta de gas natural

El president de Foment del Treball, Josep Sánchez Llibre, i el director general de comunicació del Parlament Europeu, Jaume Duch, en la trobada a la cambra europea el 12 de gener del 2021. 
ACN Brussel·les .- Foment del Treball ha proposat una modificació excepcional del sistema de fixació de preus de l’energia i del mercat de drets d’emissió i que s’avaluï la compra conjunta, a nivell europeu, de gas natural, tal com s’ha fet amb les vacunes. Són algunes de les iniciatives que ha traslladat la patronal al Parlament Europeu en una reunió a Brussel·les entre el president de Foment, Josep Sánchez Llibre, i el director general de comunicació del Parlament Europeu, Jaume Duch, i representants dels grup parlamentaris espanyols a la cambra. Sánchez Llibre ha visitat la capital europea per analitzar les dificultats per les quals travessa l’economia europea com a conseqüència de l’escassetat de matèries primes i l’augment del preu de l’energia.
“És imprescindible evitar que questa inflació transitòria es converteixi en un problema a llarg termini”, ha assenyalat el president de Foment del Treball, Josep Sánchez Llibre.

Els responsables de la patronal han volgut traslladar aquesta problemàtica als representants de les institucions europees i s’insti la Comissió Europea a “adoptar mesures creatives dirigides a frenar i compensar aquestes despeses extra que les empreses de totes les mides es veuen obligats a assumir”.

mostra

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Xuroa Menorca