Villarejo insisteix que les proves sobre el vincle del CNI amb el 17-A “existeixen” però que no en té còpia

L’excomissari de la Policia Nacional José Manuel Villarejo
ACN Madrid .- L’excomissari de la Policia Nacional José Manuel Villarejo ha insistit que les proves sobre el vincle del CNI amb el 17-A “existeixen”. “Estan als meus arxius, però no me’n donen còpia”, ha dit a la sortida del judici del ‘cas Tàndem’ aquest dimecres. El comissari jubilat ha assegurat que ha presentat desenes d’escrits demanant declarar sobre l’operació Catalunya, però que no ho ha aconseguit. “No tot s’hi val”, ha afirmat Villarejo, que ha reiterat que el CNI tenia vinculació amb el 17-A i que l’Estat espanyol volia “fer la impressió que Catalunya necessita” el govern espanyol. “Se’ls va anar de les mans”, ha subratllat, i ha carregat contra l’exdirector del CNI Félix Sanz Roldán, a qui ha acusat de “mentir”.
“Em sento molt identificat amb Catalunya. Mereixem un mínim de transparència”, ha dit Villarejo.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Xuroa Menorca