La Policia Nacional deté un home a Ciutadella per un delicte de robatori amb força a un supermercat Després d'una breu persecució a peu, un policia va resultar lesionat de gravetat després d'una caiguda accidental

Agents de la Policia Nacional a Ciutadella, han detingut un home per un robatori amb força en un supermercat de Ciutadella, en què va resultar a conseqüència dels fets un agent de policia amb lesions greus.

Els fets van passar el dia 3 d’agost passat, quan diversos indicatius policials van acudir a una alarma de robatori en un supermercat de Ciutadella de Menorca.

A l’arribada dels agents, van localitzar un individu, que va fer cas omís a les indicacions dels agents i va emprendre la fugida.

En el transcurs de la persecució un dels agents, a causa de la foscor, es va precipitar al buit des d’una altura d’uns cinc metres, resultant amb ferides greus a causa de la caiguda, per la qual cosa es va haver d’avisar ràpidament a una dotació sanitària, fugint finalment el presumpte autor dels fets.

Després dels fets, el grup de recerca de la Comissaria de Ciutadella, va començar les gestions pertinents per a l’esclariment dels fets, identificació i detenció del presumpte autor.

L’autor del fet va aconseguir apropiar-se durant el robatori d’una quantitat de diners en efectiu

Després de les diverses gestions d’investigació, ahir es va procedir a la detenció del presumpte autor per un robatori amb força i desobediència greu.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.