Aquest divendres s’inicien els actes de celebració de la festivitat de Sant Antoni La Fira obrirà entre els dies 14 i 17, i l’acte institucional estarà centrat en la figura de Pere Melis Pons

Aquest divendres s’inicien a Ciutadella els actes per celebrar la festivitat de Sant Antoni i la Diada del Poble de Menorca. Les activitats previstes comencen amb l’obertura de la tradicional Fira de Sant Antoni, que estarà ubicada a l’avinguda Constitució (entre el Molí des Comte i el carrer Pere Martorell) entre els dies 14 i 17 de gener. El dia 14, la fira estarà oberta entre les 16 i les 22 hores. Els dies 15 i 16, l’horari serà de 10 a 22 hores, mentre que el dia de Sant Antoni, la fira obrirà a les 10 hores i tancarà a les 20 hores.

Les activitats continuaran dissabte amb la presentació del Quadern de Floklore “Pere Melis Pons. La vida i la paraula”, a càrrec de l’autor, Josep Portella Coll, i d’Ismael Pelegrí Pons, filòleg i membre de l’Institut Menorquí d’Estudis (IME). Serà a les 11.00 hores a Can Saura.

El diumenge se celebrarà l’acte institucional de Sant Antoni al Teatre Municipal des Born. A partir de les 19.00 hores, tindrà lloc l’entrega de la Medalla d’Or de la ciutat, a títol pòstum, a Pere Melis Pons, i un pregó a carrèc de Margarita Cursach Seguí, filòloga i experta en la figura de Pere Melis.

El dia de Sant Antoni, 17 de gener, se celebrarà a la Catedral la Missa de Sant Antoni, i posteriorment la processó dels Tres Tocs, amb un recorregut adaptat a l’actual situació sanitària i amb la realització dels Tres Tocs a dins la Catedral.

Des de l’Ajuntament de Ciutadella es demana seguir sempre les mesures sanitàries establertes a cada espai.

  • Evitar les aglomeracions i mantenir la distància interpersonal d’un metre i mig en els espais públics.
  • L’ús de la mascareta és obligatori.
  • S’haurà de presentar el passaport COVID per accedir al Teatre des Born.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.